Objavljen snimak ubistva ruskog rvača VIDEO

Izvor: B92, 08.Avg.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak ubistva ruskog rvača VIDEO

Snimak poslednjih trenutaka života ruskog rvača Jurija Vlaska objavljen je na društvenim mrežama. Vlasko je ubijen krajem jula u Burjatiji.

Na snimku se vidi kako jedan od napadača ubada Vlaska u grudi.

Kada je rvač pao na zemlju, drugi napadač mu je prišao i udario ga nekoliko puta po glavi, a obojica napadača, koja su imala kriminalni dosije, nastavili su da udaraju Vlaska.

Napadači su uhapšeni i suočavaju se sa potencijalnim doživotnim kaznama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Do sukoba je došlo u julu kada je Vlasko sa prijateljima posetio Bajkalsko jezero u toku turnira u rvanju organizovanom u prestonici Burjatije Ulan-Ude.

Vlasko je na tom turniru osvojio zlato. Sahranjen je u ponedeljak u Osi, gde je rođen.

Pažnja, snimak je uznemirujuće sadržine!

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen snimak ubistva ruskog rvača

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017

Snimak posljednjih trenutaka života ruskog rvača Jurija Vlaska objavljen je na društvenim mrežama. Vlasko je ubijen krajem jula u Burjatiji...Na snimku se vidi kako jedan od napadača ubada Vlaska u grudi...Kada je rvač pao na zemlju, drugi napadač mu je prišao i udario ga nekoliko puta po glavi,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.