Obama ucveljen čeka da mu ćerka ode na koledž

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama ucveljen čeka da mu ćerka ode na koledž

Američki predsednik Barak Obama već sad se priprema za događaj koji je bolan za mnoge roditelje – odlazak prvog deteta na fakultet, piše “USA Today”.

AP navodi da je Obama “bukvalno ucveljen” zbog činjenice da će njegova ćerka Malija (16), na jesen 2016. upisati fakultet.

-Moram da se pripremim, jer će Malija maturirati za dve godine. Stoga pokušavam da se naviknem da ne plačem i osramotim je. Ovo je neka vrsta probe za mene – rekao je nedavno Obama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ni prvoj dami SAD Mišel Obami nije svejedno. Ona je nedavno, obraćajući se maturantima u Topeki, Kanzas, rekla: "Ovakvi događaji me navode da pomislim na moje ćerke, i oprostite mi ako malo zaplačem".

AP izveštava da je Malija već počela da obilazi neke fakultete. Obamina ćerka je tako viđena na Univerzitetu Kalifornija, Palo Altu i Stenfordu, gde je studirala Čelzi Klinton, ćerka bivšeg predsednika SAD Bila Klintona.

Malija trenutno ide u privatnu srednju školu Sidvel Frends u Vašingtonu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.