Obama u posjetu Ho Ši Minu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Maj.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama u posjetu Ho Ši Minu

Američki predsjednik Barack Obama odgovorio je danas jednom budističkom svećeniku u Ho Ši Minu, koji ga je pozvao da se pomoli kipu  božanstva da bi dobio sina, da voli što ima ćerke.

Obama, otac dvije tinejdžerki - Malije i Saše, danas je u sklopu trodnevnog posjeta  Vijetnamu stigao u Ho Ši Min.

On je odmah po slijetanju u taj najveći vijetnamski grad posjetio Pagodu cara od žada, jednu od tamošnjih najpopularnijih turističkih destinacija izgrađenu početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << prošlog vijeka, koju karakterizira roze boja zidova i zeleni krov.

Obama je u Ho Ši Min stigao iz Hanoja, gdje je proveo prvih nekoliko dana svoga posjeta  Vijetnamu, prvoj otkad je na funkciji predsjednika SAD.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.