Obama na bini, zastava u plamenu, uhapšeno sedmoro VIDEO

Izvor: B92, 28.Jul.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama na bini, zastava u plamenu, uhapšeno sedmoro VIDEO

Filadelfija -- Najmanje sedam osoba je uhapšeno ispred kongresnog centra gde se održava konvencija Demokratske snage pošto su preskočili bezbednosnu ogradu.

Kako je javio USA tudej, incident se odigrao sinoć u vreme kada je američki predsednik Barak Obama započeo obraćanje na konvenciji.

Demonstranti su pokušali da probiju bezbednosnu ogradu zbog čega je policija morala da reaguje.

Kako se navodi, tokom protesta zapaljena je i američka zastava, a vatra je nakratko zahvatila i jednu ženu koja je na nju zgazila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Spaljena američka zastava, uhapšeno sedmoro

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2016

Najmanje sedam osoba je uhapšeno ispred kongresnog centra u Filadelfiji gde je održana konvencija Demokratske stranke, nakon što su preskočili bezbednosnu ogradu tog centra...Weds night at #DNCinPHL : protesters breach security perimeter, police attack crowd. #DemsInPhilly #DemConvention pic.twitter.com/2jEjQUmAJ3—...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.