OVO SU RODITELJI DEČAKA KOJI JE PAO KOD GORILE: Majka tvrdi da se “nesreće dešavaju” (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU RODITELJI DEČAKA KOJI JE PAO KOD GORILE: Majka tvrdi da se “nesreće dešavaju” (FOTO) (VIDEO)

Dion Dikerson (36) i Mišel Greg (32) su roditelji četvoro dece, među kojima je i mališan koji je završio u rovu sa gorilom, što je rezultiralo smrću životinje. Otac ovog dečaka ima iza sebe kriminalnu prošlost, kako otkriva Dejli mejl.

On se tereti za više prestupa u poslednjih 10 godina, među kojima je pljačka, korišćenje vatrenog oružja, trgovina drogom, krivični prestupi, napadi i kidnapovanje.

Međutim, posle presude 2006. godine na godinu dana zatvora zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trgovine drogom, on je odlučio da se posveti porodičnom životu  o čemu svedoče njegove fotografije na Fejsbuku.

Na fotografijama je prikazan sa svojom decom, a na nekim se pojavljuje i sa svojom suprugom Mišel.

Mediji prenose da je majka dečaka koji je upao u kavez s gorilama u postu na Fejsbuku, koji je kasnije obrisala, napisala da se "nesreće dešavaju".



- Bog je štitio moje dete dok ga čuvari zoo-vrta nisu spasli. Moj sin je na sigurnom i može da hoda. Ima nekoliko ogrebotina, nema polomljenih kostiju, niti unutrašnjih povreda. Pošto je društvo odmah počelo da sudi o tome kakvi su to roditelji koji mogu da ispuste dete iz vida, svi koji me poznaju znaju da neprestano nadgledam svoju decu, ali nesreće se dešavaju... - napisala je ona.

Foto: Facebook/Deonne Dickerson

Da podsetimo, specijalni interventni tim Zoološkog vrta je, iz straha za bezbednost dečaka koji je preskočio ogradu i upao u ograđeni prostor za gorile, ubio 17-godišnjeg gorilu Harambea.

Na snimcima koje su zabeležili posetioci zoo-vrta se vidi kako je gorila uglavnom zaštitnički nastrojen prema detetu, ali ga u nekim trenucima vuče kroz plitki jarak.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Otkriven identitet majke dečaka koji je upao u kavez sa gorilom: Da li je ovo najomraženija žena u Americi? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2016

Majka dečaka koji je upao u kanal u kom borave životinje, što je rezultiralo ubistvom 17-godišnje gorile Harambea, poslednjih dana je na društvenim mrežama na udaru Majka dečaka koji je upao u kanal u kom borave životinje, što je rezultiralo ubistvom 17-godišnje gorile...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.