OVO JE SUPRUG VODITELJKE TAMARE GRUJIC

Izvor: medio.rs, 26.Maj.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SUPRUG VODITELJKE TAMARE GRUJIC

Šarmantnu voditeljku Tamaru Grujić imate prilike da gledate u novoj sezoni emisije "Sa Tamarom u akciji" koja se emituje na Radio-televiziji Srbije.

Od prošle godine u relaizaciji ove emisije pomaže joj suprug Vuk Đoković, sa kojim se upustila u preduzetničke vode.

- U slučaju našeg zajedničkog posla odlučili su zajednički interes i profesija. Ja sam radila na televiziji, moj suprug na filmu. On je diplomirao produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sam ja upisala i sada sam na trećoj godini. Nama se sudbinski desilo da smo se prvo upoznali i počeli da živimo zajedno, a onda i stupili u brak radeći poslove ispred i iza kamere. Kada se pružila mogućnost da radimo zajedno, spojili smo lepo i korisno- rekla je ranije za "Helo" Tamara i dodala:

- Brak između nas bio bi neodrživ da sam ja na terenu devet meseci, a on na drugim projektima. Mi zapravo radimo i živimo zajedno. S druge strane, bez obzira što imamo ista profesionalna interesovanja, karakterno smo potpuno različiti. Ja sam plahovita, on je veoma smiren tip, pravi producent. Ja sam ispred kamere, uvek tražim više, uvek želim više, tražim pomoć, novac, podršku, ljudi reaguju na mene, a on radi ono za šta ja nemam vremena, a podjednako je važno. On vodi firmu, vodi finansije, administraciju, papirologiju, brine o tehnici, ljudima. Podelili smo se. Nije bilo lako, pogotovo zbog različitosti karaktera, ali ako postoji ljubav, sve je moguće i sve se prevazilazi”.

Na pitanje kako najradije provodite slobodno vreme Tamra je rekla:

- Gotovo uvek smo zajedno, suprug, ja i pas. Ipak, moja druga porodica je, osim mojih roditelja i sestre, moj Krsmanac. Moji prijatelji više od dvadeset godina, koji me razumeju, na Vajber grupi apdejtujemo sve na dnevnom nivou i viđamo se kad god je moguće. Ali moram da priznam da imam i druga za pozorište, pa društvo za koncerte, pa onda za razne druge društvene događaje. Veoma sam društvena i imam različite krugove društva. S obizirom na to da je moj suprug kućevan tip, kad god sam u Beogradu, gotovo uvek izlazim u život bez njega.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

S SUPRUGOM "U AKCIJI" Ovako izgleda muž voditeljke Tamare Grujić

Izvor: Blic, 26.Maj.2017

Šarmantnu voditeljku Tamaru Grujić imate prilike da gledate u novoj sezoni emisije "Sa Tamarom u akciji" koja se emituje na Radio-televiziji Srbije...Od prošle godine u relaizaciji ove emisije pomaže joj suprug Vuk Đoković, sa kojim se upustila u preduzetničke vode...- U slučaju našeg zajedničkog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.