OVO JE NAJSREĆNIJI GRAD U SRBIJI: Nagrade na lotou i drugim igrama na sreću SAMO PLJUŠTE!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NAJSREĆNIJI GRAD U SRBIJI: Nagrade na lotou i drugim igrama na sreću SAMO PLJUŠTE!

Ukoliko hoćete da imate sreće u igrama na sreću, treba tiket da kupite u Pančevu. Ovo nije neka "odokativna" preporuka, nego savet koji poreklo ima u suvoj statistici - Pančevci češće od ostalih u Srbiji imaju sreće u igrama na sreću.

– Ovde kod nas svake nedelje bude priličan broj igrača koje hoće sreća, da dobiju mnogo više od uloženog. U Pančevo često stižu skupi automobili, a robne nagrade ne vredi ni nabrajati. Čest je glavni Bingo zgoditak, i utešne šestice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pa se tako jednom desilo da nam se za dva dana pojave čak tri, teške od 100 hiljada i do milion dinara – priča Nada Mitić za Politiku, radnica  na jednom od uplatnih mesta Lutrije Srbije u centru Pančeva, i zvanično obeleženog nalepnicom „Srećno mesto”.

Da stvar nije samo urbana legenda, govore i podaci da je Pančevo zaista među prva tri grada u Srbiji po visini dobitaka na lotou. Za osam godina od kada državna lutrija priređuje loto - sistem sa 39 brojeva, ovde su izvučene tri sedmice vredne blizu deset miliona evra, a poslednji u nizu većih ulova je „mercedes”, vredan više od pedeset hiljada evra.

– Ovde je stalno izložena tabela - izveštaj za svako kolo od početka godine, pa mogu svi da vide koji su najčešći brojevi u izvučenim kombinacijama. Imamo i uvek spremnu ispisanu kombinaciju poslednjeg kola, koju svako dobije da ponese – dodala je Mitićeva.

Sagovornica je rekla i da nema pravila, i da igraju od onih najmlađih, pa sve do penzionera. Mnogo je i onih koji godinama igraju, a da nikada ništa nisu dobili. Pravilo je da pravila nema!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.