OVDE SE PRAVI KALAŠNJIKOV: Novi slogan glasi “Branimo mir“! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVDE SE PRAVI KALAŠNJIKOV: Novi slogan glasi “Branimo mir“! (VIDEO)

"Kalašnjikov" je obnovio imidž tri brenda vatrenog oružja, koje proizvodi u vojne, civilne i sportske svrhe.

Fabrika koja se nalazi u Sibiru, u Ižjevskom, predstavila je nedavno novi logo i slogan – tačnije, dva slogana: “Protecting Peace”, što znači “Branimo mir“, ali i “Oružje mira“, odnosno “Oružje sveta“, na ruskom jeziku, zavisno od toga koje se značenje reči “mir” uzima.

Kalašnjikov je obnovio imidž tri brenda vatrenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oružja, koje proizvodi u vojne, civilne i sportske svrhe. Obnavljanje imidža platili su privatni akcionari, koji imaju 49 posto udela u kompaniji, dok je 51 posto u vlasništvu države kroz kompaniju “Rostek”, koja je stvorena da štiti i razvija hajtek industriju u zemlji.

“Kalašnjikov“, jedna od najkorišćenijih pušaka na svetu, a nedavno je dobila tri poboljšane verzije, kao i svoju opremu za preživljavanje. Reporterima ruske televizije “Russia today” dozvoljeno je da uđu u fabričko postrojenje u kome se pravi novi “kalaš” koji će se pojaviti na tržištu sledeće godine.

(Vesti-online)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.