OVDE JE SINIŠA ZLATIĆ UBIO PETORO LJUDI: Snimak krvave bašte kafića u Žitištu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVDE JE SINIŠA ZLATIĆ UBIO PETORO LJUDI: Snimak krvave bašte kafića u Žitištu (VIDEO)

Siniša Zlatić (38) je jutros u 1.40 upao u baštu kafića “Makijato” u Žitištu i ubio petoro ljudi, među kojima i svoju suprugu.

Siniša je, navodno, u bašti video svoju bivšu suprugu Dijanu (30) kako sedi sa novim dečkom, uzviknuo je “sve ću da ih pobijem”, vratio se kući po oružje i ubio nju, njenu drugaricu Jovanu Popović (20), a zatim nastavio da puca po okupljenoj masi.

Dijana i Jovana su preminule na licu mesta, od zadobijenih povreda, a Siniša je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ranio još 25 osoba, koje su hitnom akcijom policije, građana i hitne pomoći prevezeni u medicinske ustanove.

Od ukupno 25 ranjenih, tri osobe su, na žalost, preminule brzo po prijemu u bolnicu, još sedam osoba je teško ranjeno, a 15 osoba ima povrede koje nisu opasne po život. Među ranjenima su i tri maloletne osobe.

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OVO JE ČOVEK KOJI JE UBIO GOSTE KAFIĆA: Povikao je "sve ću da ih pobijem" i počeo da puca

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2016

Siniša Zlatić (38) je u bašti video svoju bivšu suprugu Dijanu (30) kako sedi sa društvom, vratio se kući po oružje, došao do kafića i počeo da puca ŽITIŠTE i cela Srbija su u šoku posle masakra koji se noćas dogodio u kafiću „Makijato“. Tradicionalni “Pile...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.