Izvor: Kurir, 28.Jan.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRILA MASKU KOJA PODMLAĐUJE VAGINU: Godinama sam zanemarivala tu regiju, ali sada ona izgleda sjaj

Ne mogu da verujem da sam zanemarivala tu regiju sve te godine dok sam bila u braku. Sada moja vagina izgleda i oseća se bolje nego ikada, rekla je Lisa Palmer

Lisa Palmer (42) je pre nekoliko meseci otkrila da posebnim tretmanom podmlađuje svoju vaginu, koja izgleda kao da Lisa ima 25 godina. Njen recept je privukao veliku pažnju, pretvorio se u hit kozmetički tretman, “vajacial”.

Ova metoda ulepšava vaginu uz pomoć pare i različitih vitaminskih preparata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << U ovom neobičnom tretmanu koriste se sastojci kao što su kokosovo ulje, vitaminska krema, med i belanca. Lisa je na ideju ulepšavanja vagine došla nakon razvoda.

"Ne mogu da verujem da sam zanemarivala tu regiju sve te godine dok sam bila u braku. Sada moja vagina izgleda i oseća se bolje nego ikada. Najbolji dokaz da deluje je reakcija momaka koji mi kažu da imam vaginu 25-godišnjakinje. Često zanemarujemo ovu regiju, i mislimo da je brzilska depilacija dovoljna. Ali kada sam bila sa prvim mlađim muškarcem, pogledala sam dole i shvatila sam sam naboranija i suvlja nego kada sam bila mlađa", rekla je ona.

Razmišljala je i o plastičnoj operaciji, ali joj je ona bila preskupa, svoj recept nesebično deli sa ženama.  Lisa je pravi hit, često gostuje u TV emisijama, a u jednom je tretman isporban uživo. Lisa Plamer je u emisiji This Morning čak uživo i spremila čuvenu masku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.