OTAC MONSTRUM PROGOVORIO: Nisam čudovište, slučajno sam ošurio Leonu (2)!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC MONSTRUM PROGOVORIO: Nisam čudovište, slučajno sam ošurio Leonu (2)!

Aleksander S. (26) je, po sopstvenom priznanju, svoju ćerkicu za kaznu tuširao hladnom vodom kada bi postala previše nemirna. Od tragedije ne izlazi na ulicu jer se kako kaže boji za sopstveni život

BEČ - Aleksander S. (26) postao je najomraženija osoba u Austriji nakon što je pre nešto više od mesec dana svoju dvogodišnju ćerkicu Leona za kaznu polio vrelom vodom. Devojčica je preminula od zadobijenih povreda, a otac je, iz straha za sopstveni život, prestao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da odlazi na posao, promenio lični opis i živi na tajnoj adresi.

Uprkos svemu on je dnevnom listu „Hojte“ dao kratak intervju u kome je poručio: „Ja nisam čudovište!“.

Od kada su se u javnosti pojavili detalji stravičnog zločina i njegovih „vaspitnih metoda“, Aleksander S. gotovo da ne izlazi više na ulicu. Intervju koji je dao spomenutom dnevnom listu odigrao se u kancelariji njegovog branioca, nakon što se napolju već smrklo, a prema pisanju list „Hojte“ muškarac se dugo mučio sa izborom reči kojima bi opisao ovaj strašni incident.

Aleksander je sa svojom partnerkom Reginom u vezi već sedam godina. Devojka je iz predhodne veze već imala jedno dete, koje je Aleksander prihvatio.

„Ja sam porodični čovek. Kada smo konačno imali dovoljno novca poželeo sam i sopstvenu decu. Pokušavali smo četiri godine, a onda je na svet došla Leona, nešto kasnije i njen mlađi brat“, objasnio je Aleksandar.

On do sada nije bio kažnjavan, niti je važio za agresivnog ili nasilnog mladića. Ipak, dobro vladanje ne štiti decu od užasnih vaspitnih metoda, a Aleksander je, po sopstvenom priznanju, svoju ćerkicu za kauznu tuširao hladnom vodom kad god bi bila previše nemirna. Baš to se kaže desilo i tog kobnog 24. oktobra. Otac je ćerkicu levom rukom podigao u kadu, dok je desnom odvrtao slavinu.

Aleksander tvrdi da je došlo do strašne greške, te da je slučajno odvrnuo vrelu vodu (trenutno se pregleda bojler u stanu mladog para). Kada je shvatio šta je uradio, otac je smesta zavrnuo vodu. Da su povrede na leđima male Leoni opasne po život tada još nisu znali.

„Ohladili smo crvenilo na njenim leđima, a ja sam u apoteci kupio neki sprej. Leoni je te noći spavala sa nama u krevetu, a zatim se ujutru igrala sa bratom. Tek u toku dana joj je toliko pozlilo da smo morali da je odvezemo u bolnicu“, objasnio je on.

„Ja nisam čudovište. To je bila užasna tragedija koja mi para srce“, dodao je on.

Devojčicina majka Regina mu očigledno veruje, jer, iako Aleksanderu nije dozvoljeno da se vrati kući oni su svakodnevno u kontaktu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.