OSUĐUJU GA: Hrvatski ratni veterinari protiv Miroslava Ilića zbog veličanja četničkih pesama

Izvor: Kurir, 02.Feb.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUĐUJU GA: Hrvatski ratni veterinari protiv Miroslava Ilića zbog veličanja "četničkih pesama"

Srpski pevač nije dobro došao u Vinkovce jer traže trajnu zabranu njegovih nastupa zbog propagiranja i veličanja četništva

Hrvatski ratni veterani usprotivili su se održavanju najavljenog koncerta srpskog pevača Miroslava Ilića u Vinkovcima jer, kako su naveli, veliča četništvo i traže zabranu nastupa.

Protive se dolasku i nastupu srpskog pevača, zakazanom za 12. februar u Vinkovcima jer, kako kažu, "na nastupima u Srbiji peva i veliča četničke pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i četničku ideologiju".

Od organizatora koncerta, gradskih i državnih institucija zahtevaju trajnu zabranu nastupa u Vinkovcima i Hrvatskoj njemu i drugima koji "propagiraju ili veličaju četništvo".

Građane Vinkovaca i hrvatsku javnost su pozvali da osude takve pojave, prenose hrvatski mediji.

(Srna)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.