OSTALI SAMO DUGMIĆI: Poštar spalio 150 pisama!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTALI SAMO DUGMIĆI: Poštar spalio 150 pisama!

Tek kod nekolicine pošiljki je bilo moguće pročitati adrese primaoca, dok su ostala pretvorena u pepeo

BEČ - Jedan austrijski poštar dobio je otkaz samo nekoliko nedelja pošto je primljen na posao, jer je spalio 150 pisama koje nije stigao da isporuči.

Slučajni prolaznik je u tirolskoj šumi Zefeld prošlog vikenda primetio poštara kako pali gomilu pisama. Pozvao je policiju, a poštar je priveden na razgovor. Branio se da je preopterećen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poslom i da se na ovaj korak oldučio pošto nije stigao da isporuči sva pisma.

Iz pošte su saopštili da je većina zapaljenih pisama potpuno izgorela. Tek kod nekolicine je bilo moguće pročitati adrese primaoca, dok su ostala pretvorena u pepeo. Iz pošte su takođe naglasili da se među zapaljenima nije nalazilo nijedno preporučeno pismo.

Nesavesni poštar ne samo da je dobio otkaz, već ga čeka i velika novčana kazna. Međutim, jedno pitanje čudi sve njegove, sada već bivše, kolege, zašto se nije obratio šefu ako je već imao, kako tvrdi, previše posla.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.