OSTAJU U KUĆI: Komšije izbavile Venka, plaćen dug za struju

Izvor: Kurir, 02.Jun.2015, 04:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAJU U KUĆI: Komšije izbavile Venka, plaćen dug za struju

NIŠ - Porodica Venka Panajotova iz Pasi Poljane kod Niša, čija je kuća otišla na doboš zbog duga za struju, a prinudno iseljenje krajem aprila sprečile komšije, može da odahne.

Zahvaljujući pomoći darodavaca ostaju u svom domu. S namenskog računa juče je niškoj „Elektrodistribuciji“ prebačeno potrebnih 950.000 dinara za namirenje duga. Humanitarnoj akciji, koju su inicirale komšije, advokat Srđan Aleksić i pomoćnik direktora policije general Bratislav Dikić, odazvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su se naši iseljenici u Švajcarskoj, srpski „Noćni vukovi“, Nezavisni sindikat policije, humanitarno udruženje „Žandarm“, kao i niška opština Palilula, na čijoj je teritoriji kuća Panajotova.

Venko živi s dve ćerke. Majka je potpisala fatalni ugovor s „Elektrodistribucijom“ za otplatu duga na rate, za koji ostali članovi porodice nisu znali. Ona je preminula, a pošto niko nije otplaćivao rate, kuća je sudskom odlukom prodata na licitaciji za 7.000 evra.

(D. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.