OPUSTILI SE Maskarada u Skupstini

Izvor: medio.rs, 20.Jul.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPUSTILI SE Maskarada u Skupstini

Vrelo leto u Skupštini Srbije!

Čini se da su narodni poslanici odlučili da batale pravilnik o oblačenju, pa su juče na vanredno zasedanje, na čijem dnevnom redu je izbor zaštinika građana, članova Fiskalnog saveta Srbije i članova Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, došli odeveni kao za plažu.

Najveću pažnju prisutnih privukla je Aleksandra Jerkov, poslanica Demokratske stranke, koja je svoju liniju dovela do savršenstva. Zgodna poslanica je na sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << imala kratku crnu haljinu i bež sandale, što se umnogome kosi sa pravilnikom o oblačenju u parlamanetu.

Sandalama sa otvorenim prstima nije odolela ni poslanica Dijana Vukomanović, koja je u Skupštinu Srbije ušetala u plavom kostimu, sa bež sandalama i noktima nalakiranim u crveno. Možda je partijske boje promenila, ali čini se da joj je crvena i dalje bliska srcu.

Ni muškarci nisu preterano marili za kodeks oblačenja, pa su pojedinci batalili kravate, iako su obavezne na zasedanjima.

Dok se većina njihovih kolega, i pored visoke temperature, na skupštinskom zasedanju pojavila odevena u skladu sa pravilnikom o oblačenju, poslanici Nemanja Šarović i Muamer Zukorlić su odlučili da prekrše kodeks.

Nemanja Šarović, poslanik radikala, batalio je i sako i kravatu, pa se na zasedanju pojavio u svetloj košulji s kratkim rukavima. Njegov kolega iz klupe i lider BDZ-a Muamer Zukorlić otišao je korak dalje, pa je kroz parlament defilovao u majici.

Inače, juče je narandžasta bila pravi hit u skupštini, pa su se mnoge narodne poslanice pojavile u skunjama i haljinama upravo u toj boji.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.