OI UŽIVO: Odbojkašice i košarkašice ubedljive protiv Kineskinja, Puigova u finalu, Ajani svetski rekord

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI UŽIVO: Odbojkašice i košarkašice ubedljive protiv Kineskinja, Puigova u finalu, Ajani svetski rekord

Odbojkašice Srbije plasirale su se u četvrtfinale i one su trenutno najuspešnije srpske sportiskinje u Riju, košarkašice upisale prvu pobedu na OI Posle prvih takmičenja strelci Stevan Pletikosić i Milenko Sebić nisu uspeli da izbore plasman u finale. Zauzeli su 21, odnosno 34. mesto.Za razliku od njih odbojkašice Srbije su nastavile sa dobrim igrama. Ostvarile su treću pobedu u grupnoj fazi, savladavši svetskog vicešampiona Kinu sa 3:0 (25:19, 25:19, 25:22).Od 17.15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << će košarkašice takođe igrati sa Kineskinjama.Tačno u ponoć će izabranici Aleksandra Đorđevića pokušati da naprave veliko iznenađenje i da savladaju SAD, dok vaterpolisti od 3.10 igraju odlučujući meč sa Australijom.Između njih, od 1.30 će Amela Terzić učestvovati u kvalifikacijama na 1.500 metara.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OI UŽIVO: Košarkaši Australije bolji od Kine, fudbalerke Švedske izbacile SAD, Nadal u polufinalu

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2016

Odbojkašice Srbije plasirale su se u četvrtfinale i one su trenutno najuspešnije srpske sportiskinje u Riju, košarkašice upisale prvu pobedu na OI Posle prvih takmičenja strelci Stevan Pletikosić i Milenko Sebić nisu uspeli da izbore plasman u finale. Zauzeli su 21, odnosno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.