OI UŽIVO: Davor obradovao naciju najsjajnijim odličjem, košarkašice i vaterpolisti Srbije saznali imena rivala u polufinalu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI UŽIVO: Davor obradovao naciju najsjajnijim odličjem, košarkašice i vaterpolisti Srbije saznali imena rivala u polufinalu (VIDEO)

Srpski rvač osvojio zlato, košarkašice i vaterpolisti prošli u polufinale Takmičarski dan otvorile su kajakašice Nikolina Moldovan i Milica Starović koje su bile druge u B finalu discipline K2 500 metara, dok je Dejan Pajić bio sedmi u B finalu discipline K1 1.000 metara.Davor Štefanek je obradovao naciju najsjajnijim odličjem! Srpski rvač je u osmini finala savladao rivala iz Japana Tomohira Inouea sa 9:0 u sjajnoj uvodnoj borbi na turniru. Potom je Štefanek u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za polufinale savladao i aktuelnog svetskog prvaka do 66kg Franka Stedlera ... U polufinalu Davor je bio bolji od Gruzijca Bolkvazea. A, onda je usledilo finale. Posle velike borbe je Štefanek bio bolji. Rezultat je bio 1:1, ali je Srbin osvojio poslednji poen i tako došao do zlata.Košarkašice Srbije su u četvrtfinalu savladale Australiju sa 73:71. Srbija, kao debitant na Igrama, igrala je egal utakmicu sa drugim najvećim favoritom za zlatnu medalju i slavila plasman u polufinale na kraju meča. Za finale će igrati sa Španijom.Vaterpolisti nastavili su uspešan dan srpskih sportista u Riju. Tim Dejana Savića savladali su u četvrtfinalu selekciju Španije sa 10:7 i plasirali se u polufinale koje je zakazano za četvrtak i tamo će ih čekagi Italija koja je pobedila Grčku sa 9:5.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.