ODBEGLI MLADOŽENJA: Pobegao sa venčanja kada je trebalo da kaže “da”!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Avg.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBEGLI MLADOŽENJA: Pobegao sa venčanja kada je trebalo da kaže “da”!

- Nastala je opšta pometnja i komešanje. Mlada je ostala uplakana, a za mladoženjom je potrčao njegov otac, koji ga je psovao i pokušavao da ga vrati pred matičara - priča jedan od svatova koji je prisustvovao neuspelom venčanju u Sanskom Mostu u BIH

Nesvakidašnji događaj desio se protekle subote u Sanskom Mostu u Bosni i Hercegovini kada je mladoženja pobegao sa venčanja u trenutku kada je pred matičarem trebalo da izgovori “da”.

Prema pričama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svedoka ovog događaja, a kako prenose Nezavisne novine, tok venčanja bio je uobičajen sve do pomenutog trenutka kada je mladoženja, na zaprepašćenje prisutnih, jednostavno pobegao iz sale za venčanje.

- Nastala je opšta pometnja i komešanje. Mlada je ostala uplakana, a za mladoženjom je potrčao njegov otac, koji ga je psovao i pokušavao da ga vrati pred matičara – priča jedan od svatova.

Foto-ilustracija: Foter/T4ch1k0m4

Nakon ovog neobičnog slučaja svadba se jednostavno rasula i ovo je prvi slučaj ovakve vrste zabeležen u Sanskom Mostu tokom proteklih nekoliko decenija.

Kako pišu Nezavisne, mladoženju su na silu pokušali da ožene devojkom koju nije voleo, a na tome su insistirali njegovi roditelji.

- On je već dugo godina u vezi s drugom devojkom, a otac i majka su ga stalno nagovarali da pronađe i oženi neku iz inostranstva zbog “papira”, kako bi kasnije mogao da ode Bosne i Hercegovine – kaže jedan od bliskih prijatelja mladoženje begunca.

Foto: Profimedia/Alamy

Prema njegovim rečima, on je nevoljno pristao da mu roditelji pronađu takvu devojku, koja inače boravi u Švedskoj, ali se u poslednji čas predomislio i odustao od nametnutog scenarija.

Inače, Sanski Most je, u odnosu na broj stanovnika, jedan od gradova rekordera u BiH po broju obavljenih venčanja i sklopljenih brakova tokom letnog perioda.

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ODBEGLI-MLADOZENJA-Pobegao-sa-vencanja-kada-je-trebalo-da-kaze-DA

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014

- Nastala je opšta pometnja i komešanje. Mlada je ostala uplakana, a za mladoženjom je potrčao njegov otac, koji ga je psovao i pokušavao da ga vrati pred matičara - priča jedan od svatova koji je prisustvovao neuspelom venčanju u Sanskom Mostu u BIH..Nesvakidašnji događaj desio se protekle...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.