OBUĆA KOJU ĆETE OBOŽAVATI:  Poznate dame u trendi Story patikama

Izvor: Kurir, 05.Sep.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBUĆA KOJU ĆETE OBOŽAVATI: Poznate dame u trendi Story patikama

Aleksandra Gudelj, Anđelka Prpić i Tamara Paunović isprobale patike

Novi broj magazina Story ponudiće hit patike ovog leta u više od 20 različitih boja i dezena po super ceni od devet evra. Atraktivna voditeljka Aleksandra Gudelj na slikanju za Story izjavila je da rado nosi ravnu obuću i patike jer ima dvoje male dece te joj takva obuća prija: „Kupite Story i uživajte dok ga čitate, a potom patike na noge i u šetnju“, poručuje Aleksandra. Lepa manekenka Tamara Paunović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja je i sama krenula u dizajnerske vode i vrlo uspešno gradi brend majica TP, izjavila je da su Story patike imaju odličan dizajn divnih letnjih boja. Vedra i nasmejana voditeljka Anđelka Prpić rado je prihvatila poziv da učestvuje u Story akciji i ujedno je tokom slikanja odabrala svoje favorite među patikama.

Paket Story + trendi patike naći će se u prodaji od petka 4. septembra. Količine su ograničene, potražite svoj primerak magazina Story na vreme.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.