OBRAČUN ISPRED NANE: Napadač s motora pucao na trojicu!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN ISPRED NANE: Napadač s motora pucao na trojicu!

Na licu mesta nađena dva pištolja i četiri čaure. Osumnjičeni u bekstvu

BEOGRAD - Predrag Lj. (37), Igor R. (32) i Marko V. (22) ranjeni su u pucnjavi koja se juče oko 5.45 sati desila ispred kluba „Nana“ u Ulici Koste Glavinića na Senjaku. Policija je nakon obračuna ispred „Nane“ našla dva pištolja i četiri čaure, a muškarci su pogođeni u noge i leđa. Kako saznajemo, napadač koji je pucao na njih bio je na motoru.

Pogođen kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vrata

- Dvojica muškaraca su bila ispred kluba kod ulaza. Tada je naišao muškarac na motoru i, ne silazeći s njega, ispalio više hitaca iz pištolja u njihovom pravcu. Po jedan metak pogodio je Predraga Lj. i Marka V. u noge, a jedan projektil je prošao kroz vrata kluba i pogodio Igora R. u leđa - kaže naš izvor iz istrage.

Česte pucnjave u „Nani“

RANJEN CRNOGORAC

Mirko M. (28), državljanin Crne Gore, teško je ranjen u leđa u pucnjavi ispred kluba „Nana“ 16. decembra 2013. godine. Ranjavanju je prethodila svađa dve grupe mladića, a tri dana kasnije uhapšen je napadač M. M. (19). Inače, klub „Nana“ postao je poznat po čestim vatrenim okršajima i tučama tokom devedesetih, kad je u ovom lokalu likvidiran Andrija Lakonić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.