OBLAČNO, HLADNIJE I S KIŠOM: Narednih dana ne izlazite bez kišobrana

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBLAČNO, HLADNIJE I S KIŠOM: Narednih dana ne izlazite bez kišobrana

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, a više padavina možemo da očekujemo na severu Bačke i Banata rano ujutru.

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni, samo će još ujutru na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvati jugoistočni i istočni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura iznosiće od 8 do 15 C, najviša dnevna od 13 na severu do 18 C na jugoistoku. Krajem dana na severozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << delimično razvedravanje.

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno, hladnije, povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren severni, severozapadni. Jutarnja temperatura 12 C, najviša dnevna 14 C. Krajem dana prestanak padavina.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prema vremenskoj prognozi za sedam dana, i u četvrtak će biti hladno, uz delimično razvedravanje i pojačan severni vetar, samo će se na jugu i istoku zadržati oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom, a na visokim planinama sa slabim snegom.

Od petka do ponedeljka biće malo i umereno oblačno, uglavnom suvo i malo toplije. U ponedeljak krajem dana dolazi do postepenog naoblačenja sa severozapada. Zatim, pretežno oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.