OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA NAKON STO GA JE INTERNET SAHRANIO BOSANAC DRASTICNO SMRSAO

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA NAKON STO GA JE INTERNET SAHRANIO BOSANAC DRASTICNO SMRSAO

Dragan Stojković Bosanac je pre nekoliko nedelja postao žrtva neslane internet šale u kojoj je objavljeno da je preminuo.

Sve ovo je nanelo težak bol njegovoj porodici, kao i svima onima koji su poverovali u ove lažne vesti, a kola su se slomila na jednom od finalista "Zvezda Granda", premda Armin Dedić nije bio ni kriv ni dužan u celoj ovoj priči.

Na sve to su zaratile Stojkovićeva ćerka Džidža i Marija Šerifović, zbog čega su pale mnoge teške >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << reči sa obe strane.

Ipak, na sreću, priznati kompozitor i jedan od omiljenih članova žirija "Zvezda Granda" je živ i zdrav, a na internetu se konačno pojavila jedna njegova fotografija nakon ovih nemilih dešavanja. A na sve to treba dodati i da je Bosanac i te kako poradio na svojoj liniji, te je primetno i po samom licu da je skinuo nekoliko kilograma.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.