Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novitec N-Largo S: Luksuz za samo 11 srećnika (VIDEO, FOTO)

Kada pomislite da N-Largo ne može da bude bolji, Novitec je napravio S varijantu...

Dodatno slovo u imenu je samo za vizuelna unapređenja, pošto N-Largo već dolazi sa 770ks V12 motorom koji je više nego dovoljan čak i za one koji su okrenuti performansama.

Kao i originalni N-Largo, S varijanta će biti ponuđena u ograničenoj seriji, samo 11 srećnika će moći da kupe ovaj automobil.

Nova mašina dolazi sa kompletno novim dizajnerskim detaljima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ga čine daleko agresivnijim.

I dalje ima zajedničkih tačaka sa prethodnom vartijantom, ali je body kit kompletno nov, svaki panel je urađen iz početka, sa 7cm širine više naprijed i 14cm pozadi.

Dolazi i sa nekoliko karbonskih aerodinamičnih dijelova, a tu su i novi točkovi, 21 inča naprijed i 22 pozadi, piše luxlife.rs.

Kao pomoć 6.3 V12 dolazi novi izduvni sistem, koji obuhvata sve dijelove od motora do kraja.

N Largo S perfromanse nisu objavljene za sada, ali pošto dolazi sa istim 770ks i 722Nm motorom, možemo da očekujemo maksimalnu brzinu od preko 350km/h.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.