Novi vijećnici položili zakletvu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi vijećnici položili zakletvu

SARAJEVO - Vijećnici Gradskog vijeća Grada Sarajeva Vernes Ćosić, Slaven Kovačević i Jasmin Smječanin su, nakon potvrđivanja mandata, položili svečanu zakletvu.

Ovim je s današnjom sjednicom prestao mandat vijećnicima Sabahudinu Delaliću, koji je bio predsjedavajući GV-a, Amelu Mekiću i Harisu Plehi.

Vijećnici su donijeli Odluku o izmjenama Odluke o obrazovanju Odbora za dodjelu "Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva" u 2015.godini, koji će biti razmatran po >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kratkom postupku.

Prihvaćen je i Program međunarodne saradnje Grada Sarajeva za 2015. godinu kao i Odluka o uspostavljanju saradnje između Grada Sarajeva i Grada Bad Ischla.

Zbog komemoracije Kemalu Montenu zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Miro Lazović dao je pauzu, nakon koje će vijećnici odlučiti o izboru novog predsjedavajućeg.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.