Novi protesti u Skoplju

Izvor: B92, 27.Sep.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protesti u Skoplju

Skoplje -- Posle tromesečne pauze pristalice građanskog pokreta "Šarena revolucija" večeras su se ponovo okupile ispred Sobranja u Skoplju.

Kako se navodi, demonstranti su se okupili kako bi pružili podršku kancelariji Specijalnog javnog tužilaštva u Makedoniji.

Demonstranti su, kako prenosi MIA, poštedeli zgradu parlamenta i obojili su su samo ulicu ispred Sobranja.

Oni su se okupili nezadovoljni zbog odnosa poslanika prema specijalnom tužiocu Katici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Janevi na sednici odbora za politički sistem i međuetničke odnose, koji nekoliko dana analizira rad tužilaštva.

Skup podrške Specijalnom tužilaštvu, koje se bavi istragom afere "prisluškivanje", završen je paljenjem baklji ispred Sobranja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo protesti u Skoplju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2016

Posle tromesečne pauze, pristalice građanskog pokreta "Šarena revolucija" su se ponovo okupile ispred Sobranja u Skoplju, kako bi pružili podršku kancelariji Specijalnog javnog tužilaštva u Makedoniji...Demonstranti su sinoć, kako prenosi MIA, poštedeli zgradu parlamenta i obojili su samo ulicu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.