Novi model Google naočara

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi model Google naočara

Google je počeo da isporučuje novi model pametnih naočara koje se mogu zakačiti na onim koje već nosite.

Foto: Promo. Google GLass u više boja i na više naočara.

Izgleda da kompanija još nije odustala od svojih naočara. Prema izveštaju Wall Street Journala, Google je počeo da isporučuju novu "biznis" verziju naočara koje će se koristiti u medicini i u proizvodnji.

Prema izveštaju, zvaničnog predstavljanja novog modela naočara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće biti. Opredelili su se da hardver ovog puta distribuiraju direktno programerima.

Novi hardver se malo razlikuje u odnosu na model koji je već dostupan korisnicima – to je mini računar koji se može zakačiti na različite vrste naočara. U teoriji, ovo bi ih moglo učiniti veoma praktičnim. Takođe se mogu lako skinuti kako korisnici ne bi mnogo morali da brinu o i onako krhkom nosivom uređaju.

U izveštaju se navodi i to da model koji je već dostupan nije mrtav, ali da se novi očekuje tek za minimum godinu dana, prenosi The Next Web.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.