Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi filmovi i serije u ponudi Open IPTV-ja

TV CINEMAX nam 23. januara u 23.50 časova predstavlja film „Furija“.

Riječ je o napetom, psihološkom, krimi-trileru u kojem glavni lik shvata da je jedina osoba koja ga sprečava da stavi tačku na prošlost, upravo on sam. Sa radnjom smještenom u Melburnu, sredinom 1970-ih, film “Furija” je priča o Spari Farelu, bivšem zatvoreniku koji pokušava da započne novi život u novom gradu. On pokušava da pronađe pošten posao i ubrzo se vjeri sa prelijepom Polom. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << šansa za novi život je dovedena u pitanje kada ga pronađe njegov problematični i harizmatični zatvorski cimer, Pomi, nakon što izađe iz zatvora. Spara se iznenada i neobjašnjivo vraća životu za koji je bio siguran da želi da ostavi u prošlosti.

Od 24. januara, utorkom od 13.00 časova možete pogledati novu sezonu serije “Rudolfova pekara” na TV kanalu 24Kitchen.

Rudolf van Vin je jedan od najpopularnijih kuvara u Holandiji. Priznat je kao majstor pekarstva i poslastičarstva koji dobro koristi svoje vještine. On priprema sve, od hljeba i peciva do kiša i torti. Redovno mu se pridružuju specijalni gosti koji sa nama dijele svoje najdraže recepte.

“Madam Bovari”, je film koji vam preporučuju i najtvrđi kritičari sedme umjetnosti, a koji je na programu 25.1.2017. godine na kanalu HBO ujutru u 07.30 časova.

Mia Vasikovska glumi nezadovoljnu provincijalku koja čezne da diše slobodno, u veličanstvenoj adaptaciji klasičnog romana Gistava Flobera. Radnja filma se dešava u Normandiji i govori o Emi Bovari, mladoj ljepotici koja se nepromišljeno udaje za doktora Čarlsa Bovarija, da bi otišla sa očeve farme svinja. Ali, nakon što je ušla u glamurozni svijet visokog društva, muž ubrzo počinje da je smara, a život joj se pretvara u dosadu pa traži prestiž i uzbuđenje van granica braka.

Film “Džoj”, koji prati uspone i padove na surovom kapitalističkom tržištu, možete pogledati u četvrtak, 26. januara u 19.00 časova na kanalu HBO 2.

Film je zasnovan na životu i usponu pronalazača i zvijezde TV šopa, Džoj Mangano. To je nevjerovatna priča koja prati četiri generacije jedne porodice i usredsređuje se na djevojčicu koja postaje žena i potpuno sama osniva poslovnu dinastiju. Pokretala ju je želja za stvaranjem kao i briga o svojim najmilijima, zbog čega je Džoj iskusila izdaju, prevaru, gubitak nevinosti i ljubavne ožiljke, ali je u sebi pronašla snagu da prati potisnute snove. Rezultat je emotivna komedija o usponu jedne žene i njenom snalaženju u surovom svijetu trgovine, porodičnom haosu i misterijama inspiracije dok istovremeno pronalazi nepresušni izvor sreće.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.