Novi fajt!

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi fajt!

Starlete dobile poziv za rijaliti, jedna od njih odbila jer "bira društvo"...

Foto: Instagram

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić, dve najpoznatije starlete iz rijalitija na našim prostorima, opet su zaratile i to oko nove emisije "Sladak život", koja će se emitovati na televiziji B92.

Obe starlete su dobile poziv za učešće, i Stanija je navodno prihvatila, dok je Soraja odbila jer nije želela da je stavljaju u "isti koš" sa Dobrojevićevom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Istina je da sam dobila ponudu, i produkcija je bila maksimalno profesionalna i korektna. Međutim, ja biram sa kime ću se pojavljivati na televiziji", rekla je Soraja za "Alo".

Ranije je nezvanično najavljeno da će "Sladak život" svake nedelje pratiti drugu poznatu ličnost, pa nije baš najjasnije kako bi se njih dve "zajedno" pojavile na televiziji.

U martu ove godine bio je prvi veći "okršaj" starleta, pošto je Soraja navodno izjavila da je Stanija imala seksualne odnose sa jednim njenim prijateljem. Stanija je uzvratila tužbom, a Vučelićeva najavila kontratužbu. Nije poznato dokle je stiglo njihovo "tužakanje".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.