Nove zdravstvene do kraja novembra stižu poštom

Izvor: Mondo, 26.Okt.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove zdravstvene do kraja novembra stižu poštom

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić rekla je danas da bi nove elektronske zdravstvene knjižice građani trebalo da počnu da dobijaju poštom na kućnu adresu do kraja novembra.

Ona je za televiziju Pink kazala da će od 10. novembra građani moći da se prijavljuju za elektronsku zdravstvenu knjižicu preko portala E-uprava.

 "Republički fond za zdravstveno osiguranje tek treba da izradi zdravstvene knjižice, a još tri miliona ljudi treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se prijavi za izdavanje zdravstvene knjižice", rekla je Brnabić.

Ona je rekla da u Ministarstvu razmišljaju da ubuduće i saobraćajne i vozačke dozvole građanima stižu poštom, umesto da čekaju na šalterima.

Kako je dodala, u planu za 2017. godinu je unapređenje plaćanja poreza, odnosno uvođenje mogućnosti da građani porez proveravaju i plaćaju elektronski.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Nove zdravstvene stižu poštom do kraja novembra

Izvor: B92, 26.Okt.2016

Dostavljanje poštom zdravstvenih knjižica građanima bi trebalo da počne do kraja novembra, rekla je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić...Ona je za televiziju Pink kazala da će od 10. novembra građani moći da se prijavljuju za elektronsku zdravstvenu knjižicu preko portala...

Nastavak na B92...

Zdravstvene knjižice do kraja novembra stižu poštom

Izvor: Beta, 26.Okt.2016

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić rekla je danas da bi nove elektronske zdravstvene knjižice gradjani trebalo da počnu da dobijaju poštom na kućnu adresu do kraja novembra.Ona je za televiziju Pink kazala da će od 10. novembra gradjani moći da se prijavljuju za elektronsku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.