Novac iz pljački ulagali u kupoprodaju droge

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac iz pljački ulagali u kupoprodaju droge

BEOGRAD - Policija je uhapsila četvorčlanu kriminalnu grupu zbog sumnje da su novcem do koga su dolazili pljačkanjem kupovali i preprodavali drogu, saopstilo je danas Ministarstvo unutaršnjih poslova.

Osumnjičeni su uhapšeni poslije izvršenja krivičnog djela razbojništva, na štetu firme "Knez Petrol", koje su počinili uz pretnju replikom vatrenog oružja, navodi se u saopštenju.

Uhapšeni su G. M. (33), za koga se sumnja da je organizator grupe, V. P. (35), V. J. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << (28) i M. M. (25), naveo je MUP.

Pretresom stanova i iznajmljenih stanova osumnjičenih, "policija je pronašla oko 90 grama heroina, 180 grama mase za miješanje - paracetamola, kao i šest komada vatrenog oružja".

Oni se terete da su "počinili više krivičnih djela razbojništva i od ukradenog novca kupovali opojnu drogu koju su prodavali na teritoriji Beograda i Stare Pazove".

Terete se i da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje oružja i eksplozivnih materija i razbojništvo

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodao je MUP.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Novac iz pljački ulagali u kupoprodaju droge

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2015

Policija je uhapsila četvorčlanu kriminalnu grupu zbog sumnje da su novcem do koga su dolazili pljačkanjem kupovali i preprodavali drogu, saopstilo je danas Ministarstvo unutaršnjih poslova...Osumnjičeni su uhapšeni posle izvršenja krivičnog dela razbojništva, na štetu firme "Knez Petrol",...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.