Nova fabrika čokolade u Vršcu

Izvor: RTS, 02.Jan.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova fabrika čokolade u Vršcu

Koncern "Bambi Banat" otvara drugu fabriku čokolade u Vršcu, koja će za početak proizvoditi 1.500 tona čokoladnih proizvoda, bombonjera i keksa. Prva proizvodnja kreće već početkom ove godine.

Generalni direktor koncerna "Bambi Banat" Miroslav Miletić najavio je otvaranje druge fabrike čokolade u Vršcu, koja će za početak proizvoditi 1.500 tona čokoladnih proizvoda, bombonjera i keksa.

Miletić je rekao da je reč o fabrici koja je decenijama čekala na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << instaliranje opreme u Vršcu i koja će se nalaziti na novoj lokaciji već postojeće fabrike " Bambi Banat".

Prva proizvodnja čokolade kreće već početkom ove godine, a proizvodiće se čokolade u tablama od 80 i 100 grama.

Zatvoren je ciklus restrukturiranja firme i nekoliko desetina novih proizvoda već je plasirano prošle godine, istakao je Miletić.

Zaokružen je proizvodni ciklus i razvijena jedna velika kompanija, što doprinopsi velikom optimizmu među zaposlenima.

"Sa nekadašnjih volumena i količina prešli smo pre svega na finansijske rezultate, tako da su godišnji rezultati bolji, iako je protekla godina bila veoma neizvesna, jer je počela sa problemima deklaracije za tržište Kosova i Metohije, gde "Bambi" plasira svoje poizvode, ukazao je Miletić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.