Noć Jelenine magije

Izvor: Večernje novosti, 26.Okt.2016, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć Jelenine magije

Pop pevačica Jelena Tomašević održala je prvi solistićki koncert u prepunom Sava centru, priredivši spektakl za pamćenje POP pevačica Jelena Tomašević održala je sinoć prvi solistićki koncert u prepunom Sava centru, priredivši spektakl za pamćenje. Kada su se svetla u dvorani ugasila, iza tamne zavese koja se polako dizala na bini, u dugoj beloj haljini pojavila se popularna pevačica, dočekana aplauzima oduševljene publike. Nastup je počela pesmom „Radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svira za nas“ koja je nagovestila čarobnu muzičku noć. Dugo sam čekala ovaj trenutak, hvala vam što imam za koga na nastupam – rekla je kratko Jelena na početku koncerta. Reči sinoć nisu ni bile potrebne, Jelena je sve rekla pesmom! Magija u njenom glasu očarala je publiku. Pevala je kompozicije sa svoja dva studijska albuma „Panta rei“ i „Ime moje“ i pokazala zašto je mnogi smatraju jednim od najmoćnijih vokala na muzičkoj sceni. Nije Jelena demonstrirala samo raskoš i snagu svog glasa, već i da je prava diva na sceni. Ređale su se pesme „Vertigo“ „Ime moje“, „Da mi je da mi se vrati“, „Med i žaoka“, „Košava“ ... Ali kada je otpevala „Melanholiju“, jednu od najzahtevnijih pesama za izvođenje iz svog repertoara, istog trenutka su iz udobnih sedišta, u prvom redu, ustali Željko Joksimović, Sergej Ćetković, Emina Jahović i Jelenin suprug Ivan Bosiljčić i dugim aplauzom iskazali divljene prema pevačici. Zatim su ustali i svi u dvorani i takođe ovacijama nagradaili Jelenino maestralno pevanje. Specijalni gost bio je novosadski Big bend sa kojim je otpevala nekoliko pesama u izmenjenom aranžmanu.Zbog velikog interesovanja, Jelena Tomašević održaće koncert u Sava centru i 4. novembra. DECA NAPRAVILA POMETNjU PRAVU pometnju u dvorani pre početka koncerta izazvali su mališani koji su okupirali Jelenine kolege. Armija fanova opkolila je Sergeja Ćetkovića i Nevenu Božović kako bi se fotografisali sa njima ili dobili autogram, pa je obezbeđenje moralo da zavodi red. Jelena je sinoć imala podršku mnogobrojnih kolega među kojima su bili Milan Stanković, Goca Tržan sa suprugom Rašom, Ilda Šaulić sa jačom polovinom, Ognjan Radivojević i Snežana Đurišić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRAVI DRUG! Joksimović Jeleni ustupio studio

Izvor: Blic, 26.Okt.2016

Kantautor Željko Joksimović, glavni je “krivac” za drugi koncert pop pevačice Jelene Tomašević koji će održati u Sava centru četvrtog novembra. Naime, Tomaševićeva je nakon prvog rasprodatog koncerta uz podršku svog tima rešila da održi još jedan koncert na kom će se pojaviti veliki...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.