Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka: Izbjeglica pronašao 150.000 evra i vratio ih vlastima

BERLIN - Izjbeglica iz Sirije, koji je prošle godine došao u Njemačku, pronašao je u starom ormanu koji je dobio od jedne humanitarne organizacije 150.000 evra koje je vratio vlastima, saopštila je danas policija.

Sirijac, čije ime nije objavljeno, pronašao je 50.000 evra u kešu, kao i štedne knjižice na kojima je bilo više od 100.000 evra, skrivenih u ormanu.

On je taj orman dobio od jedne humanitarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << organizacije koja je obezbijedila namještaj za izbjeglice, prenijela je agencija AP.

Policija njemačkog grada Minden je saopštila da ljudi redovno vraćaju manje količine novca, ali da je "ovolika suma apsolutni izuzetak".

Sirijac je u Njemačku došao kao izbjeglica prošle godine u oktobru.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgubio kuću, zemlju, sve - pronašao 150.000€ i vratio ih

Izvor: B92, 28.Jun.2016

Berlin -- Izbeglica iz Sirije, koji je prošle godine došao u Nemačku, pronašao je u starom ormanu koji je dobio od jedne humanitarne organizacije 150.000 evra...Međutim, novac koje je pronašao odmah je vratio vlastima, saopštila je policija...Sirijac, čije ime nije objavljeno, pronašao je 50.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.