Njegovih pet tajnih želja

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegovih pet tajnih želja

Ljubavni trener Džoana Liman sastavila je listu najpoželjnijih stvari koje muškarci stvarno žele u krevetu. Oralni seks i striptiz su samo dve od želja koje mu možete ispuniti!

1. Više oralnog seksa - To nije iznenađenje, ali iznenađenje je da oni ne žele samo oralni seks. Muškarci to smatraju savršenom predigrom, što može biti vrlo dobar način da začinite vaš ljubavni život. Naravno, ako se partnerka s tim slaže.

2. Striptiz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - Nije bitno što nemate telo striptizete i njihovu gipkost, bitna je želja. Zaplesati svom muškarcu u krilu za njega je vrhunski doživljaj jer je ples namenjen samo njemu. Muškarci su vizuelna bića, pa tako čim mu zatresete bokovima ili grudima ispred očiju možete u trenu da ga uzbudite. Nekoliko časova plećsa biće dovoljno da se opustite.

3. Preuzimanje inicijative - Ponekad se vaš muškarac iscrpljen vraća kući. Dosta mu je donošenja odluka, a najviše bi voleo da ga zgrabite za kravatu i odvučete u spavaću sobu.

4. Poželjnost - Muški ego je krhk i odbijanje doživljava vrlo lično. Ponekad želi da inicira seks, ali se boji da niste na istoj talasnoj dužini. Postoji još jedan razlog zbog kojeg se povlači, a to je što želi da vam bude privlačan i da oseća da ga želite. Tada traži intimnost, a ne samo seks.

5. Zaustavljanje igre - Recite šta mislite, a uradite ono što kažete i unutar i van spavaće sobe. Jer jedino će tako znati kako se osećate. Muškarcu morate da date do znanja da radi za vas. Osim toga, to je jedini način izgradnje poverenja za neku dugotrajniju vezu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.