Nives: Ti si gol, zabij mi gol... ja sam gola, zabij mi do bola

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2011, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives: "Ti si gol, zabij mi gol... ja sam gola, zabij mi do bola"

Supruga hrvatskog fudbalera Dine Drpića pevačica Nives Celzijus želi da se vrati na scenu novim albumom, čije su reči vrlo intrigantne, a mnoge bi mogle i šokirati. "Moj mali Mesi, daj me protresi", samo je mali deo onoga što Nives peva.

Nives Celzijus objavila je da snima novi album i priželjkuje povratak na hrvatsku estradu. Povodom toga snimila je nekoliko radnih verzija pesama koje će se naći na tom albumu.

Portal mojzagreb.info donosi video u kojem Nives >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << peva "Ti si gol, zabij mi gol... ja sam gola, zabij mi do bola". Osim ovih zanimljivih i dvosmislenih reči, Nives peva i "Moj mali Mesi, daj me protresi, danas je tvoj dan".

Snimak koji je pušten je kućna verzija, a znajući Nives, i koliko je provokativna, ne sumnjamo da će se ova pesma zaista i naći na njenom albumu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.