Ništa od bilateralnog susreta Plenkovića i Vučića u Davosu?

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od bilateralnog susreta Plenkovića i Vučića u Davosu?

Iako je juče premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da će se sastati s hrvatskim predsednikom Vlade Andrejom Plenkovićem, njih dvojica će se ipak videti samo na zajedničkom panelu.

'Oni će učestvovati na zajedničkom panelu, ali do bilateralnog susreta neće doći', javlja reporterka N1 Katarina Brečić koja se nalazi u Davosu.

Uz Vučića i Plenkovića, na panelu će učestvovati i predsjednik Ukrajine Petro Porošenko, savezni ministar za Evropu, integracije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i spoljne poslove Austrije Sebastian Kurc. Moderator rasprave je komesar za proširenje EU Johanes Han.

Kako javlja reporterka N1, Plenković osim zajedničkog učestvovanja u panelu, nema u planu bilateralni susret s premijerom Vučićem.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.