Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisi sam" drugi album banjalučkog benda "Aurora"

Banjalučki sastav "Aurora" objavio je svoj drugi album pod nazivom "Nisi sam" posredstvom izdavačke kuće "Nocturne Media".

Album je dostupan za preuzimanje putem svih digitalnih servisa, a uskoro će se u cijelosti naći i na YouTube kanalu ovog banjalučkog benda.

Album je snimljen uživo u Velikoj sali Kulturnog centra Gradiška, a kako članovi benda ističu, u istoj sali je kasnije snimljen i spot za prvi singl, naslovnu numeru "Nisi sam".

Gitarista >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << benda "Aurora" Boris Maksimčuk ističe da novo izdanje banjalučkog benda broji sedam pjesama i da je već snimljen jedan video-spot.

"Spot za naslovnu numeru 'Nisi sam' je već urađen. Uradili smo još dva video-spota za pjesme 'Novi dan' i 'Nekad'. Jedan od ovih spotova će imati premijeru krajem ljeta, a drugi pred Novu godinu", naglasio je Maksimčuk.

Gitarista ovog benda ističe da je kompletan album snimljen za tri dana.

"Nama nije bilo teško snimiti sve pjesme sa novog albuma za samo tri dana. Sama atmosfera na snimanju je bila odlična i zaista smo uživali tokom rada", dodao je Maksimčuk.

Produkciju i mastering novog albuma benda "Aurora" je radio Marko Dof Tica.

"On je uradio sam snimak upravo onako kako smo i zamislili i mi smo zadovoljni. Da smo imali malo više vremena pored naših svakodnevnih poslova, vjerujem da bi bilo i bolje, ali u svakom slučaju dobili smo proizvod baš kakav smo željeli, a to je sirov rok zvuk", istakao je Maksimčuk.

Kada su u pitanju nastupi benda "Aurora", u najavi je nekoliko festivala među kojima Maksimčuk posebno ističe nastup na festivalima "Z.E.T. od Šipova" i "Lake fest".

"U Šipovu ćemo svirati drugog dana festivala 'Z.E.T. od Šipova' i dijelićemo binu sa legendarnim sastavom 'Atheist Rap', a pored ovog festivala spomenuo bih i nastup na 'Lake Festu', gdje ćemo imati čast da nastupamo kad i  legendarni Manu Čao", naglasio je Maksimčuk.

Bend "Aurora" je osnovan 2005. godine, a postavu benda čine gitaristi Boris i Vladimir Maksimčuk, Marko Kovačić za bas gitarom i Bojan Katalina za bubnjevima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.