Niš: Šest iznenadnih smrti u 24 časa

Izvor: B92, 06.Apr.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Šest iznenadnih smrti u 24 časa

Niš -- U protekla 24 časa u Nišu se dogodilo šest iznenadnih smrti uglavnom mlađih ljudi, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.

Nišlija D.M. (43) nastradao je juče oko 17.00 časova u Sremskoj ulici, kada su na njega pala kola koja je popravljao, rekli su agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

P.I. (35) je preminuo usled anafilaktičkog šoka na terminalu niškog aerodroma kada ga je na ujeo insekt, verovatno osa ili stršljen.

Ekipe niške Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomoći juče su pet puta intervenisale na terenu zbog iznenadne smrti građana, s tim što je jedna osoba reanimirana i zbrinuta na Klinici za karidologiju.

Šest osoba lakše je povređeno sinoć u 22.20 sati u udesu kod zgrade bivšeg Grčkog konzulata u Nišu, i to četvoro u dva automobila, dok su dva pešaka zadobila povrede kada ih je oborilo vozilo odbačeno pri sudaru.

Hitna pomoć u Nišu intervenisala je u protekla 24 sata zbog ranjavanja u tučama, ali i zbog tegoba hroničnih bolesnika - povišenog krvnog pritiska, neuroloških i alergijskih tegoba, i kod dece s visokom temperaturom, rekli su u toj službi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šest iznenadnih smrti u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2016

U protekla 24 časa u Nišu se dogodilo šest iznenadnih smrti uglavnom mlađih ljudi, od kojih je jedna osoba poginula u nesrećnom slučaju, a druga je preminula zbog ujeda insekta, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći...Nišlija D.M. (43) nastradao je juče oko 17.00 časova u Sremskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.