Niš: Jedna osoba poginula kod Malčanske petlje

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Jedna osoba poginula kod Malčanske petlje

Jedna osoba je preminula od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Malčanske petlje na putu Niš-Svrljig, saopšteno je iz niške policije.

Do nesreće je došlo jutros oko 5.30 časova kada je vozač putničkog vozila "zastava ar 55" udario u prikolicu marke "švarc", navode iz policije.

Putničko vozilo se posle udarca prevrnulo, a od zadobijenih povreda na putu prema niškom Kliničkom centru preminula je osoba na suvozačkom mestu, preciziraju iz policije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poginula putnica u "zastavi"

Izvor: Blic, 22.Nov.2014

NIŠ - Putnica u automobilu „zastava“ L.P. (49) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 časova, na magistralnom putu Niš – Svrljig, ispred Malčanske petlje...Do tragedije je došlo kada je vozač „zastave“ udario u prikolicu marke „švarc“ nakon čega se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.