Nikolić ubeđen u pobedu u Azerbejdžanu

Izvor: Mondo, 22.Avg.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ubeđen u pobedu u Azerbejdžanu

"Mi se pitamo u revanšu i kakvi mi budemo, takav će da bude rezultat. Idemo da pobedimo i da uđemo u Ligu Evropa", izjavio je Partizanov trener posle 3:2 u Beogradu protiv Nefčija.

Foto: MN Press

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da ne zna zašto njegova ekipa loše počinje utakmice kod kuće, ali je istakao da je siguran u prolazak u grupnu fazu Lige Evrope.

"Zanimljiv fudbal se igra poslednjih meseci na Partizanovom stadionu. Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šta je razlog tome i kakva se to nervoza pojavi na terenu i na tribinama u prvih 20 minuta, kada nismo u stanju ne da igramo fudbal, već da pogodimo loptu", rekao je Nikolić novinarima.

Partizan je kod kuće gubio 0:2 protiv Nefčija, ali je na kraju pobedio 3:2. Ponovila se slična situacija kao i u meču protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je bilo 0:2, pa 2:2.

"Ne znam da li su očekivanja publike prevelika, pa se igračima okuju noge... Sa druge strane, opet smo pokazali jedan neviđen mentalitet koji se retko sreće u srpskim okvirima. Zadovoljan sam pobedom, nisam zadovoljan rezultatom, jer mislim da smo promašili pet-šest izglednih šansi. Ne može na jednoj utakmici sedam golova, ali ne mogu ni da se prime ovakva dva, iz prekida, gde smo najjači", rekao je Nikolić. Povezane vesti Partizan sačuvao šansu za jesen u EvropiNinković: Zvižde nam, a kod kuće ne smeju da pisnuHumskom odjekivalo "Uprava napolje"Stamenković: Očekivao sam više od Partizana

Od tri gola u mreži Nefčija, dva su bili autogolovi, ali je Partizan uprkos tome imao inicijativu veći deo meča, kao i nekoliko dobrih prilika.

"Sada sam i više nego pre utakmice ubeđen u prolazak dalje. Na osnovu svega viđenog na terenu, veći sam optimista i duboko verujem u prolaz. Mi se pitamo u revanšu i kakvi mi budemo, takav će da bude rezultat. Idemo da pobedimo i da uđemo u Ligu Evropa", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je kazao da ova utakmica nije ličila na onu sa Ludogorecom.

"Nije me podsetila ne Ludogorec. Dobro smo počeli ovaj meč, imali smo šansu na početku. Jesmo onda primili dva gola, pa izjednačili, ali u nastavku nije podsećala na tu utakmicu. Bio je izvanredan ritam i protivnik je bio oteran daleko od gola. Bilo je lepih akcija, ali falilo je preciznosti u završnici".

Trener Nefcija, Bujukaga Hadžijev, kazao je da će se pobednik znati tek posle revanša.

"Čestitam Partizanu na pobedi, ali mislim da će se konačni pobednik znati tek posle revanša. Imali smo 2:0, ali smo izgubili. Falili su nam neki igrači u ovom meču, ali ćemo u revanšu biti u punom sastavu. Potrudićemo se da zaustavimo Partizan", rekao je Hadžijev.

Trener gostiju nije bio zadovoljan nastupom svog golmana Saše Stamenkovića.

"Malo je Stamenković pokazao u ovoj utakmici, nije se osećao sigurno na golu. Verovatno je atmosfera na stadionu uticala na njega", kazao je Hadžijev.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.