Nikola Jokić: Volim paprikaš, konje, Balaševića i crtane filmove

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Jokić: Volim paprikaš, konje, Balaševića i crtane filmove

Zaludeo je Real Madrid i Barselonu, a voli da gleda crtaće. Nikola Jokić, centar Mega Leksa, sa 19 godina je stigao da bude drugi najkorisniji igrač i najbolji skakač ABA lige, kao i treći poenter sa 15 postignutih koševa po meču. Nije čudo što ga pola Evrope želi u svom timu. Međutim, Nikola je ostao tihi momak iz Sombora, koji voli muziku, hranu i svoju devojku.

"Ja tako volim crtane filmove, Sombor, Nataliju, volim konje, teren, Balaševića, riblji paprikaš“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Jokić u svom blogu na sajtu regionalnog takmičenja, a onda se okrenuo košarci.

"Volim košarku, volim teren, uzbuđenje pred utakmicu. Volim da se igram. Košarku shvatam kao ozbiljnu zabavu, kao nešto lepo i verujem da ću na taj način uspeti da sačuvam u sebi onog dečaka sa koša koji izlazi na teren zato što voli da igra basket. Imam dva starija brata, tako sam na terenu odrastao sa njima“, prisetio se perspektivni centar svojih početaka.

Njegova velika ljubav su konji.

"Sombor je grad širokih ulica sa drvoredima, kroz koje još uvek kaska pokoji fijaker. Tako sam jednom i ja kaskao svog konja... Zvao se "Dada Crown" i posebno sam voleo da izađemo napolje dok pada sneg“, otkrila je velika nada srpske košarke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.