Niko ne zna kako izgledaju Putinove ćerke

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko ne zna kako izgledaju Putinove ćerke

“Ne bismo ih prepoznali ni kada bismo naleteli na njih na ulici”, kažu stanovnici ruske prestonice o Mariji (29) i Jekaterini (27). Porodična fotografija: Putin sa ćerkama i bivšom ženom

Vest da je starija ćerka Vladimira Putina nakon obaranja aviona MH17 pobegla sa dečkom iz Holandije mediji su greškom propratili fotografijom bivše mis Portorika po imenu Vilmadilis Uma Blasini Perez.

To samo potvrđuje činjenicu da su ćerke ruskog predsednika toliko povučene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da javnost nema nikakvu predstavu o njihovom izgledu.

Za razliku od drugih svetskih lidera kao što je Barak Obama, Putin se vrlo retko slika sa decom. Na internetu se mogu naći jedino porodične fotografije iz devedesetih na kojima predsednik pozira sa devojčicama i njihovom majkom.

Pitanja novinara o Putinovom privatnom životu uvek ostaju bez odgovora. „Svestan sam da političari žive u staklenoj kući, ali mora postojati neka granica“, rekao je on.

- Ćerke predsednika Putina se ne kriju, ali se pridržavaju očevog saveta o „zatvorenom sistemu” - izjavila je njegova portparolka.

O životu Putinovih naslednica nema pouzdanih informacija. Glasine kažu da Marija živi sa holandskim biznismenom Joritom Fasenom (34) i diplomirani je biolog. Jekaterina navodno treba da se uda za sina južnokorejskog admirala i studirala je azijsku kulturu u Sankt Peterburgu.

„Biznis insajder“ prenosi da se obe druže sa Barbarom, ćerkom bivšeg italijanskog premijera Berluskonija.

Advokatica a ne Marija

Portorikanska misica nije prva koju su greškom proglasili Putinovom naslednicom. Fotografija na kojoj pored njegove bivše supruge Ljudmile i njega stoji mlada ženska osoba osvanula je u medijima sa potpisom „Marija Putin sa roditeljima”. Ipak, iz ruske ambasade u Londonu saopštili su da na slici nije Marija, a moskovski blogeri su identifikovali ženu kao advokaticu Dariju Zaharovu (34).

Porodični čovek

S druge strane, američki predsednik Barak Obama neguje imidž porodičnog čoveka, a njegove ćerke Malija (16) i Nataša (13) zbog toga su praktično postale slavne ličnosti. Pre inauguracije, Obama je u magazinu „Parejd“ objavio otvoreno pismo tinejdžerkama u kome navodi da od ćerki očekuje da izrastu u „posvećene i motivisane žene“. Obe devojčice još idu u školu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.