Nije navikla na srpski tempo: Hurem mešala pića, pa završila u Hitnoj

Izvor: B92, 22.Maj.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije navikla na srpski tempo: Hurem mešala pića, pa završila u Hitnoj

Turska glumica Merjam Uzerli, koja trenutno boravi u Beogradu završila je u Hitnoj pomoći nakon što joj je na jednom beogradskom splavu pozlilo.

Slavna Merjam, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni“ završila je u Hitnoj pomoći nakon što joj je pozlilo na jednom prestoničkom splavu, verovatno zbog alkohola.

Kako piše "Kurir“, sa dečkom Ozunom Guvenom je bila na jednom splavu gde je "mešala pića“, nakon čega su je on i prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odveli u Hitnu pomoć na infuziju.

Inače, glumica je već nekoliko dana u Beogradu radno, a slobodno vreme provodi u istraživanju noćnog života.

Ne možemo, a da se ne zapitamo da li je Nada Macura bila u smeni kada je primljena Hurem?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hurem nakon provoda u Beogradu završila u Hitnoj!

Izvor: Tracara.com, 22.Maj.2015

Od splava do bolnice (foto: Instagram)Da je Beograd ima najluđi noćni život, potvrđuje i turska glumica Meryem Uzerli, koja je nakon provoda u jednom beogradskom splavu završila na ispiranju od alkohola, prenose domaći mediji. Zvezda serije Sulejman Veličanstveni, u srpskoj prestonici snima film,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.