Ni veličina, ni tehnika, ovo je ključ dobrog seksa

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2015, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni veličina, ni tehnika, ovo je ključ dobrog seksa

Stručnjaci kažu da samo jedna stvar garantuje pravo seksualno zadovoljstvo - potpuna predanost. To znači fokusiranost tokom seksualnog odnosa, osećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želja za udovoljavanjem. Ako uspete sve ovo da ispunite obezbedili ste užitak i sebi i svom partneru/partnerki.

Jedno istraživanje pokazalo je da mnogi ljudi ne polažu previše pažnje na sam orgazam jer seks može da bude loš i s njim ili bez njega. Više pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << polaže se na takozvani optimalnu seksualnost i ideju da seks može da bude nepresušan izvor zadovoljstva i bez orgazma.

Većina ispitanih parova navela je potpunu predanost kao najvažniji element seksualnog iskustva jer ona potencira međusobno poštovanje, prihvatanje i nežnost.

Izgled tela i tehnika su na samom dnu liste prioriteta u seksu, jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a veštine dolaze s iskustvom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.