Nezavisne: Islamisti u BiH  pale srpske zastave

Izvor: RTS, 26.Jul.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezavisne: Islamisti u BiH pale srpske zastave

Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak, na kojem su prikazana dvojica muškaraca kako pale zastave Srbije, prenose banjalučke „Nezavisne novine".
Islamisti, iza kojih je zelena zastava sa arapskim natpisom, kao i ratna zastava Armije BiH, maskirani su i u rukama drže puške.

U jednom trenutku, dok maskirane osobe pale srpske zastave, na snimku se čuje pucanj. 
Za sada nije poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je i gde video-snimak nastao, ali se pretpostavlja da je načinjen u BiH, o čemu svedoči i pesma koja se čuje u pozadini.
Kako pišu Nezavisne, reč je o pesmi pod nazivom "Tigrovi Bosne", čiji tekst ima jasnu poruku. "U Bosni se miris širi, nigđe ljepše zemlje nema, budi hrabra Bosno moja, dušman opet zulum sprema. Poručuju braća svima, ne damo te dušmanima, dolazimo sa svih strana, da zgazimo tvog dušmana."
U tekstu se navodi i da je "narod miran" dok ga seku "dušmanske sablje".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.