Nestao mladić iz Beograda / FOTO

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao mladić iz Beograda / FOTO

Dragutin Radovanović (17) iz Beograda nestao je u utorak uveče, a porodica i prijatelji apeluju na građane da jave ukoliko ga primete.

Kako je njegova sestra Teodora Savić navela na svom fejsbuk profilu, mladić je poslednji put viđen kod Doma omladine u utorak oko 21-22h.

Dodala je da je u tom trenutku nosio skijašku jaknu crne i narandžaste boje, crne pantalone i crnu majicu.

Ona je pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu ili su možda videli Dragutina da se jave na porukom na njenom fejsbuk profilu ili na broj 0601566369.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao mladić posle komemoracije druga koji se ubio: Majka strahuje da je skočio sa Brankovog mosta

Izvor: Blic, 27.Okt.2016

Dragutin Radovanović (17) iz Beograda nestao je u utorak uveče, a porodica i prijatelji apelovali su na građane da jave ukoliko ga primete...Njegova sestra Teodora Savić strahuje da je uzvršio samoubistvo, jer je to veče devojci Dijani poslao oproštajnu poruku...U oproštajnoj porudi, Dragutin...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.