Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala starica pronađena živa

ČAPLJINA - Osamdesetdvogodišnja Vinka Gadže iz sela Prčavci, kod Čapljine, koja je jutros nestala, pronađena je živa i zdrava, ali iscrpljena i dehidrirana, objavljeno je na zvaničnoj stranici Saveza gorskih službi spašavanja u BiH.

Starica je pronađena oko 20.00 časova oko jedan kilometar od svoje kuće, na strmom stjenovitom terenu. U toku je njeno izvlačenje, uz pomoć užadi i sistema za transport.

U potrazi za nestalom staricom bilo je uključeno 97 tragača, od kojih 66 pripadnika Saveza gorskih službi spašavanja, devet članova profesionalne vatrogasne jedinice Čapljina, te 22 mještana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.