Nestala još jedna devojčica

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2014, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala još jedna devojčica

Četrnaestogodišnja Ivana Podraščić iz Beograda nestala je, a poslednji put je viđena 29. jula kada se uputila ka Kanarevom brdu.

Slika nestale devojčice koja je objavljena na Fejsbuku: Ivana Podraščić

 

Informacije o nestanku maloletne Ivane Podraščić proširile su se društvenim mrežama, a nestanak je prijavljen policiji.

 

"Otac je prijavio nestanak maloletnice i policija intenzivno radi na pronalaženju devojčice", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rečeno je RTS-u u Birou za saradnju sa medijima MUP-a Srbije.

 

Na Fejsbuku postoji nekoliko grupa o nestanku 14-godišnje devojčice.

 

"Poslednji put je viđena 29. jula kada se uputila u pravcu Kanarevog brda. Od tada joj se gubi svaki trag", napisano je ispod njene fotografije.

 

U policiji su za B92 izjavili da su roditelji njen nestanak prijavili šest dana nakon njenog nestanka, odnosno da su policajcima rekli da je devojčica od kuće otišla 3. avgusta.

 

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Ivani Podraščić, molimo vas javite policiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.