Nepokretnoj starici u Doboju ukrali 1.300 maraka

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepokretnoj starici u Doboju ukrali 1.300 maraka

DOBOJ - Osamdesetšestogodišnjoj Zadi A., koja je nepokretna, dvoje kradljivaca ukrali su 1.300 maraka u njenoj kući, u dobojskom mjestu Bukovačke Čivčije.

Izvor "Nezavisnih", upućen u detalje ove krađe, ističe da su je, kako stoji u prijavi, počinili muškarac i žena romske nacionalonosti, koji su plan realizovali tako što su prvo zakucali na vrata ove starice, tražeći od nje da se posluže toaletom.

"Prvo je žena ušla u toalet, a on je čekao. Potom se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ona vratila u prostoriju gdje je nesrećna starica ležala, a on je rekao da ide u toalet. Međutim, umjesto u toalet, otišao je u njenu sobu, gdje je našao 1.300 maraka i ukrao ih", ističe naš sagovornik.

Dok je kradljivac tražio novac, njegova saučesnica je zapričavala staricu kako ona ne bi shvatila šta se dešava.

"Ta žena je starici nudila na prodaju garderobu. Pokušala je da joj proda čarape i neke komade odjeće", ističe naš sagovornik.

Krađa se, kako navode iz CJB Doboj, dogodila juče, nakon čega je izvršen uviđaj.

"U toku je rad na pronalasku izvršilaca krivičnog djela krađa", saopštila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Iz policije pozivaju građane na oprez kako i oni ne bi postali žrtve ove bande.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.