Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Pljuvali žene i decu na bazenu, pretili da će ih "iskoreniti" uz uzvike "Alahu ekber"

Grupa mladih muslimana upala je na nudistički bazen u nemačkom gradu Geldern, u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, uzvikujući "Alahu ekber" i preteći da će da "iskorene" Nemice zbog nemorala, piše "Dejli mejl".

Six men burst into Geldern pool in North Rhine-Westphalia area https://t.co/YeM5BRhO1p pic.twitter.com/HVKM6bf31P

Šestorica dvadesetogodišnjaka sa bradama pljuvali su žene i decu jer su plivali goli, a žene su nazivali pogrdnim imenima poredeći ih sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prostitutkama. Geldern je poznat po bazenu za nudiste.

Jedna od žena, nudista, koja je na bazenu bila sa decom, rekla je da su im napadači poručili da su sve Nemice nemoralne i da ih sve treba istrebiti. Ona je rekla da su mladići više puta naveli da su kupači na bazenu nevernici. Mladići su tečno govorili nemački, ali su pretili i na arapskom jeziku.

U međuvremenu, plivačka asocijacija Nemačke pokušava da smanji sve veći broj seksualnih napada migranata na javnim kupalištima obučavajući azilante da postanu spasioci na bazenima.

Prošlog meseca pojavio se tajni dokument policije u Diseldorfu u kome se izražava "duboka zabrinutost" šefova policije zbog rastućeg broja seksualnih napada migranata na kupalištima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.